Carabinier acuzat de violență
Social 15 ianuarie 2019, 19:53 | 1491

Un carabinier s-a dat în spectacol, înjurând și amenințând un trecător în plină stradă. Totul s-a întâmplat în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” din centrul Chişinăului. „Isprava” carabinierului a fost filmată, iar imaginile ne-au fost expediate la adresa electronică a postului nostru de televiziune. Superiorii celui acuzat ne-au spus că au inițiat o anchetă internă, iar ofițerul de presă al Poliției capitalei a declarat că la Dispensarul Narcologic s-a constatat că bărbatul de 35 de ani era în stare de ebrietate.

Telespectatorul care ne-a expediat imaginile a spus că incidentul s-a produs ieri, în jurul orei 14, iar carabinierul ar fi fost beat. Din video se vede cum acesta îl înjură pe trecător și îl amenință cu bătaia. Nu se știe exact ce l-a făcut pe reprezentantul Trupelor de Carabinieri ale Ministerului de Interne să-și iasă din fire, dar acesta a fost oprit de colegii săi să nu sară cu pumnii la pietonul respectiv.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului Trupelor de Carabinieri, Alexandru Bejan, ne-a declarat că a fost pornită o anchetă de serviciu în acest caz.

Alexandru Bejan a adăugat că dacă în urma anchetei se va stabili vinovăția carabinierului, el va fi sancționat. Dacă sunteți martorii unor situații similare, ne puteți expedia imaginile la adresa [email protected].

Opinia ta contează. Comentează!