Jurnalul orei 15, 11 Iunie
Jurnalul orei 15:00 11 iunie 2021, 17:02 | 1270

Prezentat de Eugenia Apostu

Absolvenții de liceu au avut de dat astăzi o nouă sesiune de bacalaureat. Pentru unii a fost a treia, pentru alții - a doua. Peste 16 mii de tineri au trecut prin emoțiile inerente unui astfel de test. Echipa noastră de filmare a mers la Liceul ”Liviu Rebreanu” din Chișinău, unde tinerii au trebuit să demonstreze că știu să citească și să vorbească fluent într-o limbă străină.

O mie de absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie au promis astăzi să fie mereu în slujba pacienților. După șase ani de studii, nopți nedormite și zile intense, tinerii au depus jurământul lui Hipocrates. Unii sunt hotărâți să studieze în continuare. Alții, vor merge acolo, unde sunt așteptați.

Judecătorii Curții de Apel Chișinău continuă astăzi ședința privind numărul secțiilor de votare care vor fi deschise la alegerile din 11 iulie pentru cetățenii din diasporă. Cererea de recuzare a întregului complet de judecată, depusă ieri de Platforma Demnitate și Adevăr a fost respinsă. Formațiunea a anunțat că depune o nouă cerere de recuzare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie