Suspendarea polițiștilor, condamnată
Politic 13 iunie 2019, 22:05 | 5233

Suspendarea din functie a celor sase politisti care au declarat sustinere noii conduceri este ilegala si are drept scop intimidarea angajatilor din structurile de forta. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii "Ora expertizei" de generalul Nicolae Alexei, tatal unuia dintre politistii persecutati. In calitate de profesor universitar, el spune ca i-a avut ca discipoli pe fostul ministru de Interne Alexandru Jizdan, dar si pe fostul sef al IGP Alexandru Panzari.

Atât fostul ministru de Interne, cât și fostul șef al IGP acționează la comandă, cred invitații emisiunii, care au mai subliniat că rolul poliţiştilor în depășirea crizei din republică poate fi decisiv.

Nu au fost trecute cu vederea nici condițiile de care au parte forțele de ordine ce păzesc clădirile mai multor instituții publice. De altfel, desfășurarea de forță nu este întâmplătoare, au menționat invitații în platou.

Cei vizați în discuții nu au fost de găsit pentru a comenta acuzațiile. Miercuri, mascații au baricadat pentru mai multe ore sediul direcției a șasea a Inspectoratului Național de Investigații și au reținut șase polițiști care anterior au anunțat că sprijină noua putere. 

Opinia ta contează. Comentează!