Weekend tragic pentru doi moldoveni
Social 16 iulie 2018, 15:10 | 2989

Weekend tragic pentru doi cetățeni ai Republicii Moldova, stabiliți peste hotare. O femeie și-a pierdut viața în Cipru după ce a fost lovită de o mașină, în timp ce se deplasa pe o bicicletă. Iar un bărbat se află în stare gravă la spital, în Italia, după ce motocicleta pe care o conducea a fost tamponată de un automobil.

Potrivit presei cipriote, în seara zilei de 14 iulie, tânăra originară din Republica Moldova se deplasa pe bicicletă, pe o șosea din Larnaca, în momentul în care a fost lovită din spate de un autovehicul. Impactul a fost fatal pentru femeia în vârstă de 21 de ani, care s-a stins din viață la fața locului. Șoferul mașinii a fost dus la secția de poliție, unde a fost supus testului la alcoolemie, care a arătat că bărbatul nu avea alcool în sânge. Autoritățile locale bănuiesc că tânăra nu purta nici cască, nici vestă reflectorizantă, iar bicicleta sa nu era echipată corespunzător. Mai mult. Șoseaua din zonă nu este luminată și nici nu există pistă specială pentru bicicliști. Poliția cipriotă a deschis o anchetă pe seama acestui caz.

Un grav accident, cu implicarea unui alt conațional de-al nostru s-a produs și în Italia. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost rănit pe o șosea de lângă orașul Torino. Potrivit presei din peninsulă, șoferul unui automobil a virat la stânga, iar în acel moment s-a ciocnit de motocicleta condusă de moldovean, care se deplasa pe o altă bandă, din spate mașinii. În urma impactului, tânărul a fost transportat la un spital din Torino. Medicii însă au prognoze rezervate privind starea de sănătate a acestuia. Autoritățile italiene investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

Opinia ta contează. Comentează!