Raportul Guvernului Filip, fără opoziție
Politic 15 decembrie 2018, 09:45 | 2227

Cetățenii își duc traiul într-o democrație veritabilă, iar motoarele economiei au pornit și capătă turații. Este convingerea lui Pavel Filip, dar și a deputaților puterii. Afirmațiile au răsunat astăzi în Parlament, unde Filip a raportat despre activitatea cabinetului său. Toate fracțiunile din opoziție au părăsit sala, fiind nemulțumiți că au primit documentul de bilanț cu puțin timp înainte de ședință.

Criticile din partea opoziției în adresa Guvernului Filip au continuat și după plecarea din sala de ședințe. Bunăoară, liderul comuniștilor, fostul șef de stat Vladimir Voronin a dat mai multe calificări guvernării la final de mandat.

Voronin mai spune că se pregătesc noi remanieri interesante pentru opinia publică.

Între timp, audierea raportului privind implementarea programului de activitate al Guvernului s-a desfășurat doar în prezența colegilor lui Pavel Filip de la guvernare. Prim-ministrul a declarat că s-au înregistrat realizări și restanțe, iar laudele din partea majorității parlamentare nu au ezitat să curgă. Deputații puterii i-au criticat și ei, la rândul lor, pe cei din opoziție.

Toate subiectele de pe agenda zilei au fost discutate ulterior în absența opoziției.

Opinia ta contează. Comentează!