Activități interactive pentru copii

Dacă unii elevi încep a studia știintele naturii și astronomia, din clasele mai mari, în unele centre educaționale, copiii de la doi deja cunosc noțiunile de bază din aceste domenii. Am mers la o academie internațională pentru copii din Chișinău și am aflat mai multe despre activitățile acestora.

Bun găsit la lecția de astronomie. Aici, cu ajutorul unei table interactive copiii cu vârstele de la doi ani învață despre sistemul solar, planete, constelații și nu doar.

Această academie este ca o grădiniță, doar că spre deosebire de instituțiile preșcolare obișnuite, aici copiii sunt implicați mai mereu în activități de grupuri mici. După partea teoretică, mereu urmează practică.

Acum ați avut ocazia să vedeți câte ceva din orele de limba engleză. Copiii învață frazele de bază, cântece și cele mai simple reguli din gramatică.

De la engleză, trecem la un pic de relaxare. În această sală, copiii învață să facă primii pași de dans, în diferite stiluri.

Pe lângă programele de bază, studenţii mici ai Academiei Internaţionale pentru Copii, cu vârste cuprinse între unu și 12 ani mai pot participa şi în cadrul altor activităţi de dezvoltare, la fel de necesare pentru formarea lor ca personalitate încă din primii ani. Cadrele didactice participă cu regularitate la traininguri pentru dezvoltare și schimb de experiență. 

Opinia ta contează. Comentează!