Image-Description
Urmăriţi deseară la „Jurnalul Săptămânii”: Șor a cheltuit 150 de mii de dolari pentru o vacanță de lux în Insulele Maldive
Politic 28 iulie 2018, 12:30 | 2899

Din miliardul sustras din sistemul bancar moldovenesc, Ilan Șor a folosit 150 de mii de dolari pentru o vacanță de lux în Insulele Maldive. A zburat spre această destinație exotică după finalizarea furtului, împreună cu familia și un grup numeros de prieteni. Printre aceștia - soția unui fost demnitar din echipa liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, mai mulți interpreți, dar și oameni de afaceri din Federația Rusă.

Peste mai puțin de două luni după terminarea operațiunii „furtul miliardului”, în ianuarie 2015, familia bancherului falit Ilan Șor zbura spre Insulele Maldive pentru o vacanță de vis, cazându-se în una dintre cele mai scumpe stațiuni din lume. Fotografii din acea călătorie au fost postate pe rețele de socializare de către soția condamnatului în dosarul fraudei bancare, Sara Șor, interpreta din Rusia cu numele de scenă Jasmin.

Șor a mers însă în Maldive nu doar cu soția. Cei doi au fost însoțiți de numeroși prieteni. În una dintre fotografiile postate, vedem 17 persoane: 15 adulți și doi copii.

Întrebat despre vacanța în Maldive și din ce surse a fost achitată, Ilan Șor a refuzat să discute subiectul.

Alte detalii aflați deseară, de la ora 19, în „Jurnalul săptămânii” și în reluare duminică, de la ora 18.

Opinia ta contează. Comentează!