Năstase, despre problemele familiilor
Politic 15 mai 2018, 17:18 | 1130

De Ziua Internațională a Familiei, candidatul unic al forțelor pro-europene şi anti-oligarhice pentru Primăria Chișinău, Andrei Năstase, și-a prezentat programul său pentru generația în creștere. Într-o conferinţă de presă, organizată în faţa gimnaziului internat nr.2 din capitală, liderul Platformei DA a declarat că sediul acestei instituţii, dar şi alte asemenea edifici din Chişinău, a ajuns în vizorul clientelei politice apropiate actualei guvernări. Năstase a specificat că una dintre priorităţile sale este construcția unui centru municipal, multifuncțional, pentru copii și tineret.

Vorbind despre problemele familiilor în ansamblu, Andrei Năstase a notat că exodul populației a atins cote inimaginabile, iar sute de mii de copii au rămas fără îngrijirea necesară. Potrivit lui Năstase, statul este obligat să le creeze copiilor condițiile necesare pentru dezvoltarea personalității.

Vizibil emoţionat, secretarul general al Platformei Demnitate şi Adevăr a mărturisit că în copilărie, timp de trei ani, a fost elevul acestui gimnaziu internat.

În condiţiile în care cetăţenii sunt bombardaţi zilnic cu ştiri false şi cu sondaje manipulatorii, miza guvernanţilor este deznădejdea şi pasivitatea alegătorilor, a subliniat Dinu Plângău, preşedintele organizaţiei Tinerii DA.

Precizăm că Ziua Internațională a familiei este sărbătorită, anual, în ziua de 15 mai, pentru a atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă familiile la nivel mondial.

Opinia ta contează. Comentează!