Image-Description
Decizie radicală: Starul Realului care a refuzat să se prezinte la antrenament pentru a-și forța plecarea
Sport 7 august 2018, 12:15 | 2716

Mateo Kovacic joacă tare în relaţia cu actualul său club, Real Madrid. Mijlocaşul croat şi-a încheiat vacanţa, însă a refuzat să se prezinte la antrenamentele "galacticilor", a anunţat cotidianul madrilen Marca.

Kovacic încearcă astfel să le forţeze mâna madrilenilor, pe care să-i determine să-l vândă în această vară.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani e nemulţumit de numărul minutelor jucate la Real şi le-a solicitat deja de trei ori madrilenilor să-l lase să plece. Conducătorii grupării de pe Santiago Bernabeu nu au părut însă de acord cu solicitarea lui Kovacic, lucru care l-a convins pe croat să adopte o nouă tactică la revenirea din vacanţă: finalistul Cupei Mondiale s-a prezentat în cantonamentul de la Valdebebas, însă a refuzat să se antreneze, potrivit jurnaliştilor iberici.

Mateo Kovacic a jucat finala Cupei Mondiale cu naţionala Croaţiei, iar Manchester United şi Bayern Munchen se numără printre formaţiile interesate de serviciile sale. "Diavolii" ar fi oferit chiar şi 60 de milioane de euro pentru serviciile sale în această vară.

Transferat în 2015, de la Inter, pentru 35 de milioane de euro, Kovacic are 109 meciuri şi trei goluri în tricoul lui Real Madrid. Croatul este evaluat de transfermarkt.de la 30 de milioane de euro.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie