Constantin Țuțu este convins că Andrei Năstase l-a determinat pe Andrei Nastas să candideze independent pe aceeași circumscripție pentru a avea motiv în plus să denigreze Partidul Democrat.

Andrei Năstase spune că nu vrea să comenteze aberaţii şi că are încredere în locuitorii suburbiilor Chişinăului, unde el candidează.

O replică lui Țuțu i-a dat vicepreşedinta Platformei Demnitate şi Adevăr Inga Grigoriu.

Oamenii deșteptați din cele cinci localități - Sângera, Băcioi, Codru, Durlești și Trușeni - sunt extrem de revoltați de acțiunile unui agramat, care pretinde să ne reprezinte în Parlament. Acolo, unde locuiesc niște oameni extraordinari, buni gospodari, inteligenți și informați, un individ ca Ţuțu nu doar perturbează liniștea noastră, ci și ne jignește cu propria-i prezență de om al criminalității organizate. Și dacă nu era de ajuns, Plahotniuc ne-a mai şi băgat pe gât un candidat clonă, sperând că oamenii din suburbii sunt ca Ţuțu - agramați și infami.

Constantin Ţuţu nu ne-a răspuns la telefon pentru a comenta declaraţiile oponentului său politic, iar zilele trecute, şeful său de partid, Vladimir Plahotniuc, n-a binevoit să discute cu reporterul Jurnal TV despre candidatul clonă, Andrei Nastas, din circumscripţia 33.