Image-Description
Naţionala Cocoşului Galic este noua campioană mondială: Finală superbă la Moscova
Sport 15 iulie 2018, 20:09 | 1931

Selecţionata Franţei a câştigat al doilea său titlu mondial, după ce a învins echipa Croaţiei cu scorul de 4-2 (2-1), duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în finala Cupei Mondiale de fotbal 2018, din Rusia.

Franţa a învins Croaţia cu 4-2 în finala Campionatului Mondial 2018, cucerind pentru a doua oară în istorie trofeul, după ediţia din 1998, când s-a impus cu 3-0 în faţa Braziliei. Deşi învinsă, Croaţia părăseşte competiţia cu fruntea sus, stabilind cea mai bună performanţă din istoria sa la un turneu final mondial.

Franţa a deschis scorul încă din minutul 18 graţie autogolului înscris de Mandzukic, după o centrare a lui Griezmann. Zece minute mai târziu, croaţii au reuşit egalarea prin Perisic. În minutul 38, Griezmann a marcat pentru francezi dintr-un penalty venit cu ajutorul VAR.

Asemenea meciului cu Argentina, din faza optimilor de finală, francezii s-au dezlănţuit după pauză, când au marcat de alte două ori prin Pogba şi Mbappe. Golul lui Mandzukic din minutul 69 nu a mai contat decât pentru statistici.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie