Paznic premiat pentru agresiune
Social 7 martie 2018, 15:15 | 6440

Paznicul care a sărit ieri cu lopata asupra unei echipe a Jurnal TV, la poarta afaceristului Iuri Luncașu, va fi... premiat pentru asemenea ispravă. Asta a promis Florentin Grabovski, bărbatul care s-a prezentat drept șeful pazei lui Luncașu și, mai nou, consilier al acestuia.

Între timp, pe numele paznicului bătăuș a fost întocmit un proces-verbal, individul fiind amendat cu 1.500 de lei, ne-a spus purtătorul de cuvânt al poliției capitalei, Natalia Stati.

Florentin Grabovscki nu este un simplu șef al pazei. Potrivit informațiilor făcute publice, el este un adorator al cailor de rasă, organizând competiții de hipism.

Imediat după incidentul din fața casei lui Iuri Luncașu, membrii mai multor organizații media au solicitat autorităților să reacționeze și să tragă la răspundere persoanele vinovate de agresiune. Cazul a fost înregistrat la poliție, iar rezultatul anchetei va fi făcut public în 30 de zile.

Pe numele paznicului bătăuș a fost întocmit un proces-verbal. El a fost amendat cu 1.500 de lei. În contextul relațiilor lui Iuri Luncașu cu șeful PD, Vladimir Plahotniuc, purtătorul de cuvânt al formațiunii, Vitalie Gamurari, ne-a declarat că nu-l cunoaște pe afaceristul Luncașu și nu știe dacă acesta este sau nu un apropiat al șefului PD.

Totodată, el a precizat că este împotriva atacurilor asupra presei.

Opinia ta contează. Comentează!