Petic, despre contrabanda cu țigări
Social 20 iulie 2018, 19:49 | 4719

„Atunci când va fi sechestrată o partidă mare de țigări în România, să știți că au trecut înainte trei camioane, iar al patrulea a fost oprit pentru a arăta societății că sistemul funcţionează”. Declarațiile au fost făcute aseară de către ofițerul în rezervă Gheorghe Petic, în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră”. Fostul angajat al Poliției de Frontieră susține că există o schemă bine pusă la punct în acest sens. Contrabandă se face și prin Aeroport, afirmă Gheorghe Petic.

Potrivit lui Gheorghe Petic, toate beneficiile de pe urma acestei afaceri le colectează Partidul Democrat și oamenii afiliați acestuia.

Petic spune că în 2015, când era angajat al poliției de frontieră, i-a fost propusă o funcție înaltă în structură. Însă a respins-o, întrucât aceasta prevedea niște obligații de ordin politic.

O reacție a avut și invitatul emisiunii, Alexandr Petkov. Potrivit acestuia, pe un segment al frontierei de stat a Republicii Moldova există locuri ascunse, prin care sunt trecute țigările de contrabandă.

În replică, consilierul ministrului de interne, Alina Zbancă, ne-a comunicat că aceste declarații se fac la televiziuni, dar nu și în fața instituțiilor competente.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie