Image-Description
Adjunctul Secretarului de Stat al SUA: Luptați cu corupția și noi ne angajăm să facem mai multe pentru RM
Politic 19 septembrie 2018, 15:45 | 2809

„Luptați împotriva corupției și noi ne angajăm să facem mai multe pentru Moldova”. Asta a declarat Asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru afaceri europene și eurasiatice, Wess Mitchell, la întrevederea cu președintele Parlamentului Andrian Candu, aflată în vizită în SUA.

În cadrul întrevederii au fost discutate situația internă din țară, situația regională și provocările de securitate, precum și soluțiile promovate de autoritățile din Republica Moldova.

De asemenea, au fost abordate evoluțiile pe dimensiunea cooperării trilaterale pe filiera parlamentară, Moldova, Georgia, Ucraina, inclusiv obiectivul de a crea Centrul de analiză strategică.

Părțile au accentuat importanța alegerilor parlamentare din 2019 în conformitate cu standardele şi principiile democratice internaționale în domeniul electoral, precizează Serviciul de presă al Parlamentului.

Sursa precizează că Andrian Candu se află într-o vizită în Statele Unite în calitate de vicepreședinte al PD, iar cheltuielile legate de această vizită nu ar fi acoperite din bani publici.

Opinia ta contează. Comentează!