Image-Description
Adolescente ţinute forţat într-un apartament din capitală şi impuse să presteze servicii sexuale
Social 5 decembrie 2018, 14:00 | 3255

Doi tineri de 22 şi, respectiv, 24 de ani, originari din raioanele Călăraşi şi Fălești, sunt cercetați penal pentru trafic de copii.

Potrivit unui comunicat, în perioada lui 2018, suspecţii, urmărind scopul exploatării sexuale comerciale și necomerciale, folosindu-se de situaţia de vulnerabilitate a victimelor, au recrutat două minore de 15 şi 16 ani, domiciliate în raioanele Soroca şi Făleşti, pe care le-au adăpostit într-un apartament din capitală.

„Tinerele locuiau în apartamentul închiriat împreună cu suspecţii şi erau forțate să presteze servicii sexuale. Indivizii postau anunţuri despre serviciile prestate pe diferite site-uri de publicitate”, se mai arată în comunicat.

Pentru serviciile sexuale prestate, victimele primeau câte 600 de lei de la fiecare client. Din aceste sume, era achitată chiria apartamentului, dar și datoriile traficanților față de persoane terțe.

În prezent, investigațiile în acest caz continuă, în scopul identificării altor potențiale victime, dar și a tuturor persoanelor implicate în traficarea persoanelor.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, învinuiții riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie