Image-Description
Andrei Năstase, după întâlnirile cu cetățenii: „Vântul schimbării se simte și mai tare; E nevoie doar să fim mai uniți”
Politic 29 octombrie 2018, 10:10 | 1840

„După o zi plină de școală a Viitorului capitalei noastre, pe care îl vom făuri și prin prisma Conceptului Smart City, organizată la Chișinău de importante institute locale, Românești și Europene, am mers din nou acolo unde s-a născut veșnicia. Am mers pentru a-mi alimenta bateriile de la frumusețea, înțelepciunea, dragostea de țară, dăruirea de sine și răbdarea oamenilor de la sate”, a scris liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, pe pagina sa de Facebook.

„După un epuizant periplu de informare, însușire și preluare a unor proiecte testate deja în domeniul orașelor inteligente, precum și a bunelor practici de administrare publică locală și centrală început la Alba Iulia, continuat la Oradea, Cluj, București, Washington, Paris, Viena, am revenit acasă. Am mers la Olănești, având deja certitudinea revederii cu locuitorii din localitate, dar și cu cei veniți de la

Purcari, Caplani, Carahasani, Răscăieți, Tudora, Talmaz, Crocmaz, din orașul Ștefan Vodă și chiar de la Chișinău. Și așa a fost!”, a adăugat Andrei Năstase.

În context, președintele Platformei DA spus că „acum sunt și mai puternic, și mai încrezător că împreună se poate și că aceşti oameni merită toată prețuirea și efortul nostru în lupta cu nedreptatea, corupția, sărăcia și genocidul social la care sunt supuși zilnic, iar cei mai tineri sunt forțați să plece în lumea mare”.

„Vântul schimbării se simte mai tare și mai tare. E nevoie doar să fim mai uniți și mai determinați și împreună vom reuși”, a punctat Andrei Năstase.

Opinia ta contează. Comentează!