Moldoveancă ucisă în Germania
Social 16 mai 2018, 16:19 | 5787

Sfârșit tragic pentru o moldoveancă de 29 de ani, stabilită în Germania. Femeia a fost descoperită fără suflare într-un parc din orașul Frankfurt. Potrivit poliției, victima a fost înjunghiată mortal. Un individ în vârstă de 50 de ani, care o cunoștea pe femeie, a ajuns în arest, după ce, la locul crimei, au fost depistate urme de sânge ale acestuia. Vă avertizăm că urmează detalii ce vă pot afecta emoțional.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit săptămâna trecută de către un trecător, care se plimba cu câinele său prin parc. Femeia avea peste 20 de lovituri de cuțit pe corp. Deși omorul a avut loc săptămâna trecută, poliția a putut să o identifice abia acum pe victimă, întrucât era de nerecunoscut din cauza rănile suferite. În apropiere de locul crimei, a fost descoperită și mașina de lux a moldovencei.

Potrivit presei germane, moldoveanca era stabilită la Frankfurt, acolo unde avea o afacere imobiliară, dar și una cu bijuterii. Forțele de ordine au reținut deja un bărbat în vârstă de 50 de ani, proprietarul unui restaurant din același oraș, după ce urme de sânge ale acestuia au fost găsite la fața locului. Este vorba despre o cunoștință de-a victimei. Anul trecut, cei doi au fost învinuiți că au fabricat un caz de hărțuire sexuală în ajun de Revelion, despre care au povestit presei din Germania. Autoritățile nu au găsit dovezi în acest sens și au aflat că moldoveanca nici nu se afla în orașul Frankfurt la acea dată. Ziarul care a relatat despre așa-zisa hărțuire sexuală și-a cerut scuze pentru știrea falsă, iar autoritățile au demarat anchete pe numele moldovencei și a bărbatului cu pricina. Luna viitoare, cei doi urmau să compară în fața unei instanțe de judecată.

Opinia ta contează. Comentează!