Străzile capitalei au fost inundate în urma ploii puternice din această după-amiază
Social 18 iunie 2019, 20:06 | 1479

Aversele puternice de astăzi au provocat noi inundații în Chișinău. Ploaia, care a durat aproximativ 30 de minute, a acoperit cu apă zeci de străzi. Asta și din cauza scurgerilor pluviale care nu au făcut față, iar șoferii și pietonii s-au deplasat cu dificultate.

Pe unele porțiuni, apa a depășit jumătate de metru, ceea ce se poate vedea din imaginile făcute publice pe rețelele de socializare.

Din alte imagini surprinse de martorii oculari se vede cum două automobile au fost înghițite de șuvoaie. Una dintre mașini avea geamul deschis și apa a pătruns în interior. Totul s-a întâmplat pe strada Uzinelor din sectorul Ciocana al capitalei.

S-a circulat cu dificultate și pe strada Grădina Botanica.

Într-un adevărat râu s-a transformat și bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. ”Cine nu a fost la mare? Marea a venit la noi”, afirmă autoarea imaginilor făcute la fața locului.

Iar o cascadă s-a format la intrarea într-un magazin din Chișinău. Astfel, accesul oamenilor a devenit imposibil.

Iar în sectorul Ciocana, o gură de canalizare nu a făcut față puhoaielor și a explodat ca un gheizer.

Totodată, într-un comunicat al Primăriei Chișinău se menționează că serviciile responsabile au fost mobilizate la deblocarea unor unităţi de transport şi a liniilor electrice de copacii căzuţi, dar și la pomparea apei din mai multe subsoluri. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie