Calificare dramatică pentru Real
Sport 12 aprilie 2018, 14:29 | 1962

Real Madrid s-a calificat dramatic în semifinalele Ligii Campionilor după un gol din penalty marcat în al 7-a minut de prelungiri. În penultimul act a ajuns și Bayern Munchen.

Echipa lui Zidane s-a văzut condusă încă din minutul 2, când Mandzukic l-a învins pe Navas cu o lovitură de cap. Croatul a reușit dubla până la pauză și torinezii începeau să creadă că pot repeta minunea făcută de AS Roma cu doar 24 de ore înainte.

"Remontada" a prins contur în minutul 61, când după o gafă momunentală a lui Navas, Matuidi a făcut 3-0, scor la care partida intra în prelungiri. La ultima fază Lucas Vazquez a căzut în careu în urma unui duel cu Benatia și centralul a arătat punctul cu var. Buffon și-a ieșit din minți și a protestat vehement, iar arbitrul l-a eliminat.

Cristiano Ronaldo și-a asumat responsabilitatea executării loviturii de pedeapsă și nu l-a iertat pe Szczesny. Un meci mult mai liniștit s-a disputat la Munchen, unde Bayern și Sevilla au terminat la egalitate, 0-0. În tur, nemții s-au impus cu 2-1. Tragerea la sorți pentru stabilirea perechilor din semifinale va avea loc mâine.

Opinia ta contează. Comentează!