Image-Description
Viorel Mardare continuă lupta cu cancerul: „Boala asta e o loterie”; Regizorul mai are nevoie de încă 40 000 de euro
Social 16 octombrie 2018, 13:40 | 1332

Încă 40 000 de euro sunt necesari pentru tratamentul lui Viorel Mardare, unul dintre cei mai cunoscuți regizori din Moldova, diagnosticat cu cancer.

Azi dimineață, pe pagina de Facebook Viorel Must Go On, pe care o administrează apropiații regizorului, a fost plasat din nou un mesaj prin care aceștia îndeamnă lumea să doneze bani pentru tratamentul lui Viorel.

Încă 40 000 de euro sunt necesari pentru tratamentul lui Viorel Mardare.

„Închipuie-ți că într-o zi toți oamenii care ți-au dat friend request pe Facebook se vor uni ca să te ajute. Fiecare va contribui cu puțin, ca împreună să facă ceea ce uneori pare imposibil. Astăzi, dragă friend de facebook, prietenul tău virtual Viorel Mardare are nevoie de ajutorul tău. E simplu și ușor să faci un bine, un mic gest care înmulțit la puterea facebook-ului îl poate ajuta pe Viorel să învingă cancerul. Tot ce îl oprește acum pe Viorel să învingă cancerul, sunt banii. Mai are nevoie de 40 de mii de euro. Dacă 4 mii de prieteni de pe facebook ar dona câte 10 euro, am reuși foarte repede să adunăm suma necesară. Cu doar 10 euro îl poți ajuta pe Viorel să își continue lupta și să învingă!”, se spune în postare.

Totodată, ieri, Viorel Mardare a acordat primul interviu televizat în cadrul emisiuni de la postul de televiziune TV8. Este vizibil schimbat din cauza tratamentului, este slăbit, însă nu și-a pierdut speranța că într-o zi medicii îi vor da vestea cea bună!

„Toate lucrurile trebuiesc făcute aici și acum, nu ai dreptul să amâni nimic. Nu ai dreptul să spui că o vei face „la anul”, acest „la anul” ar putea să nu vină niciodată. Și nu e vorba doar de proiecte mari, grandioase, planuri pe viitor. E vorba de chestii micuțe. Să spui cuiva „Te iubesc”, să spui „Mulțumesc”. (...) Nu pot decât să sper că este una dintre lecțiile când profesorul își dojenește elevul favorit”, a spus Viorel Mardare.

„Așteptam să intre Sergiu Prodan împreună cu doi doctori în salonul în care eram și domnul Prodan avea ochii plânși și atunci mi-a fost clar care a fost diagnosticul. Eu cred că boala asta este o loterie, doar că eu am cumpărat cam multe bilete ca să particip la dânsa”, a spus Viorel Mardare.

Dar până a se face bine în totalitate artistul mai are nevoie de ajutor, de încă 40 000 de euro. Donațiile fizice pot fi făcute la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1). Informații suplimentare privind donațiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie). Totodată, puteți dona pe gofundme.com.

Reamintim că, la începutul lunii august, renumitul regizor a fost diagnosticat cu cancer. Într-un timp record prietenii și susținătorii regizorului moldovean Viorel Mardare s-au solidarizat într-un mod impresionant și au reușit în mai puțin de două zile să adune peste 100 de mii de euro prin intermediul unei campanii online de strângere de fonduri. Acum Viorel urmează un tratament la Viena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie