„Oligarhii nu fură doar bani”
Politic 14 iunie 2019, 20:32 | 2520

Moldova nu va mai avea o altă şansă de a se elibera de actualul regim. O spune cunoscutul jurnalist israelian Ariel Marom, care îi îndeamnă pe moldoveni să conștientizeze importanța momentului și să se implice, întrucât anume acum se decide soarta viitoarei generaţii. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unui interviu acordat pentru Jurnal TV.

În ultimii opt ani, Ariel Marom, care coordonează şi proiecte de afaceri în spaţiul post-sovietic, a vizitat de mai multe ori ţara noastră în încercarea de a găsi o oportunitate de investiţie. Nu i-a reuşit mare lucru, pentru că, spune el, dezmăţul în structurile de stat este asemănător celui care persistă în multe ţări din Africa sau Asia.

Potrivit lui Ariel Marom, majoritatea partenerilor de afaceri, dar și a oficialilor din Vest şi Est deopotrivă, cred că, în prezent, Republica Moldova are un singur obstacol în cale dezvoltării.

Republica Moldova are acum un Parlament şi un Guvern legitim, iar voinţa cetăţenilor trebuie să fie auzită, afirmă jurnalistul israelian.

Potrivit lui Ariel Marom, dacă moldovenii nu vor conştientiza importanţa acestui moment, atunci ţara se va pomeni într-o situaţie mai proastă decât este acum și se va transforma în totalitate într-un stat mafiot. 

Opinia ta contează. Comentează!