Femeie accidentată mortal
Social 12 decembrie 2018, 20:18 | 862

O femeie de 53 de ani a fost lovită mortal în timp ce trecea neregulamentar un drum. Accidentul fatal s-a produs aseară, în jurul orei 18, în apropierea satului Bardar, raionul Ialoveni. Mai multe informații aflați din următorul grupaj de știri.

Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului de Poliţie Ialoveni, victima a fost lovită de o Toyota condusă de un bărbat de 39 de ani din Hâncești. El nu ar fi văzut la timp femeia care traversa drumul și din acest motiv NU ar fi reușit să evite impactul. Victima a murit pe loc.

Iar în acestă dimineață, trei mașini au fost implicate într-un accident în lanţ, produs în Chişinău. Ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că, în urma impactului, șoferița unuia dintre automobile a ajuns la spital cu răni uşoare. Coliziunea s-ar fi produs din cauza poleiului de pe carosabil. Conducătorul auto care va fi găsit vinovat riscă șase puncte de penalizare și o amendă de 1.500 de lei. Iar aseară, un taximetru a luat foc pe strada Albișoara din capitală, după ce a ajuns într-un camion parcat pe marginea drumului. Poliţiştii spun că motorul maşinii de taxi a explodat îndată după ciocnire, iar mai apoi flăcările s-au extins asupra habitaclului. La fața locului s-au deplasat pompierii, care au stins incendiul. Şi o mașină a pompierilor a fost implicată duminică într-un accident pe drumul ce leagă satele Podgoreni şi Zahoreni din raionul Orhei. Autospeciala s-a răsturnat în timp ce se deplasa la o intervenție. Poliţiştii au stabilit că salvatorul care conducea unitatea de transport nu a ținut cont de poleiul de pe şosea, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe marginea carosabilului.

Opinia ta contează. Comentează!