Image-Description
Accident cu implicarea a două autovehicule la Stejăreni: Un bărbat a decedat, iar trei persoane au fost internate la spital
Social 26 noiembrie 2018, 13:10 | 1446

Un bărbat a decedat, iar alte trei persoane au fost transportate de urgență la spital, în urma unui accident rutier. Șoferul care se face vinovat de producerea impactului a fost reținut pentru 72 de ore.

Totul s-a întâmplat ieri, în apropiere de mănăstirea Hâncu. Accidentul s-a produs între un microbuz de model „Mercedes Sprinter” și automobilul de model „Mitsubishi”. Un bărbat de 42 ani conducând automobilul de model „Mitsubishi” având ca pasageri 2 bărbaţi, locuitori ai satului Stejăreni în vârstă de 29, 24 ani şi un minor de 15 ani, nu a ţinut cont de condiţiile climaterice, a ieşit pe banda cu sens opus şi s-a tamponat cu microbuzul de model „Mercedes”, condus de un bărbat de 58 ani.

În urma impactului, un tână de 29 ani, locuitor al satului Stejăreni, care era pasager în automobilului „Mitsubishi” a decedat.

Trei persoane au fost transportate de ugență la Spitalul Raional Străşeni şi Spitalul Raional Hânceşti.

În urma testării alcoolscopice cu testul „Drager” s-a constatat că în aerul expirat a conducătorului auto de model „Mitsubishi” concentraţia de alcool era de 0,63 mg/l, iar celălalt conducător de 0,00 mg/l.

Cazul a fost înregistrat de către Inspectoratul de Poliţie Străşeni. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost reţinut pentru72 de ore.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie