Schimb de replici în Parlament
Politic 12 iulie 2019, 20:00 | 3194

Fracțiunea parlamentară a Partidului Democrat sare în apărarea președintelui raionului Anenii Noi, Serghei Rapcea, care ar fi fost intimidat de anumite persoane pentru a-și da demisia. "A fost amenințat cu pușcăria!", a spus deputatul PD Alexandru Jizdan, stârnind râsete cu replica sa. Or, Rapcea este cel care a fost filmat anterior cum agresa și amenința un om de afaceri.

Alexandru Jizdan a solicitat audierea ministrului de Interne Andrei Năstase, pentru a explica pretinsele acte de intimidare a președintelui raionului Anenii Noi, Serghei Rapcea.

Cererea de audiere a ministrului de Interne a fost respinsă de majoritatea parlamentară. Recent, Jurnal TV a difuzat imagini cu un incident din 2018, în care apare Serghei Rapcea, pe atunci președinte al organizației locale a PD. Acesta ar fi agresat și amenințat cu moartea un om de afaceri din cauza faptului că nu a renunțat la planurile sale de a pune pe roate o afacere care i-ar fi făcut concurență unei afaceri similare pornite de el. Rapcea a respins acuzaţiile pe care i le-a adus omul de afaceri, inclusiv că l-ar fi agresat pe acesta. 

Opinia ta contează. Comentează!