Tragedia a avut loc în satul Brânza din raionul Cahul. Potrivit poliției, un bărbat de 41 de ani, aflat la volanul unui microbuz marca Mercedes, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o căruță, în care era tânărul de 29 de ani. Victima s-a stins în timp ce era transportat la spital. Șoferul care ar fi provocat accidentul ar fi avut o concentrație de alcool de 0,54 de miligrame per litru în aerul expirat.

Șapte automobile s-au ciocnit noaptea trecută pe strada Alecu Russo din capitală. Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a avut de suferit. Mai întâi s-au ciocnit două autoturisme. Ulterior, acestea au accidentat alte cinci mașini, care erau parcate pe marginea drumului, în fața unui supermarket. Printre vehiculele avariate este și un microbuz al unui serviciu funerar din capitală, precum și un taximetru. Șoferul care va fi găsit vinovat de producerea accidentului va plăti o amendă de 1.500 de lei și i se vor aplica șase puncte de penalizare.

Un camion cu cisternă s-a răsturnat în această dimineață în apropierea orașului Orhei. A fost nevoie de o macara pentru a-l ridica. Potrivit Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, camionul s-ar fi răsturnat din cauza carosabilului umed. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. La fața locului au intervenit două echipaje de salvatori și pompieri, care au tractat camionul cu cisternă.