Câștigați setul de produse Nufăr!

Începem săptămâna cu un nou concurs.

Setul de produse Nufăr:

1. Nufăr baie- A fost special creat pentru a îndepărta uşor şi eficient murdăria de pe obiectele sanitare şi celelalte suprafeţe din baie. De asemenea, produsul îndepărtează calcarul şi rugina, iar parfumul este unul foarte proaspăt, de flori de soc.

2. Nufăr Desfundat Ţevi şi Chiuvete- vă scapă de neplăcerile cauzate de scurgerile înfundate şi de mirosurile neplăcute. Este o soluţie care desfundă ţevile de scurgere şi chiuvetele din gospodărie (baie şi bucătărie).

3. Nufăr Detartrant Clasic 800- Prin conținutul de ingredinete active cu eficiență sporită, produsul curăță și îndepărtează rapid și fără efort depunerile de calcar şi petele de rugină iar utilizarea zilnică previne formarea depunerilor de piatră. Conține parfum de lămâie.

4. Nufăr Verde gel-Conceput pe bază de principii active de origine naturală, are o formulare blândă fără coloranți, cu extract ecocertificat de mușețel, parfum hipoalergenic. Produsul este complet biodegradabil, iar ambalajul este reciclabil.

5. Nufăr Pardoseli-Este un produs special creat pentru spălarea tuturor pardoselilor lavabile (gresie, faianţă, parchet laminat, linoleum, piatră etc.). Produsul curăţă uşor şi eficient murdăria, lăsând un parfum marin foarte plăcut în încăpere

6. Nufăr Cremă universală de curățat cu citrice-este un produs cu o formulare eficientă, curăță fără să zgârie suprafețele dure din baie și bucătărie. Îndepărtează ușor petele de murdărie și grăsime. 

Opinia ta contează. Comentează!