Image-Description
Zeci de răniți într-o explozie uriașă produsă într-un restaurant din Japonia
Externe 17 decembrie 2018, 12:10 | 1121

Peste 40 de persoane au fost rănite, ieri, în orașul japonez Sapporo în urma unei explozii uriașe produse într-un restaurant. Una dintre victime este în stare gravă la spital, scrie BBC News.

Poliția japoneză a anunțat că 41 de persoane au fost rănite în explozie, una dintre ele fiind în stare gravă.

Cauza exploziei produse în districtul Toyohira nu este încă cunoscută, dar din primele informații se pare că ar fi fost cauzată de explozia unei conducte de gaze.

Imaginile de pe social media au arătat inițial flăcări care au cuprins zona, iar apoi pompierii care încercau să stingă focul din mai multe clădiri prăbușite.

Poliția a izolat zona din cauza temerilor producerii altor explozii. Televiziunea japoneză NHK a transmis că explozia a distrus două clădiri rezidențiale și un restaurant situate la aproximativ 3 kilometri de centrul orașului Sapporo din nordul Japoniei, scrie libertatea.ro.

Japonia Times a făcut o imagine a pompierilor care lucrau într-o clădire prăbușită și a citat un martor ocular spunând că explozia a sunat ca un tunet. Un alt martor ocular a declarat pentru NHK că explozia a rupt ferestrele restaurantului în care lucra și că au existat „mulți răniți”.

Opinia ta contează. Comentează!