Tânăra care trăiește cu 17 pisici

Dragostea pentru animale este una necondiționată, iar Vlada adoră atât de mult felinele încât trăiește tocmai cu 17. Tânăra are grijă de ele și le ține acasă până le găsește un stăpân grijuliu. Cum e să locuiești cu o familie atât de numeroase de feline ne-a spus chiar ea.

La 29 de ani, Vlada nu își imaginează viața fără pisici. Are în garderobă doar haine cu imaginea animalelor de companie, și-a făcut un tatuaj simbolic, și chiar și inelul de logodnă este în formă de felină. 9 ani din viață, tânăra i-a dedicat grijii față de aceste animale, iar dragostea pentru ele s-a transformat în meseria ei.

Chiar dacă își iubește foarte mult mica familie de pisici, traiul cu ele nu este deloc ușor. Diminețile Vladei încep cu 17 pisici dornice de a mânca și a primi toată atenția stăpânei lor.

Vlada ne-a enumerat câteva criterii de bază pe care trebuie să le respecte cei ce își doresc să adopte o pisică.

Vlada le dă oamenilor o perioadă de testare. Ei iau pisica pe două săptămâni, timp în care țin legătura. Dacă apar întrebări, stăpânii au la cine apela.

Cu un atașament atât de mare față de pisici, nu e de mirare că Vlada și-a ales meseria de veterinar. Însă tânara a decis să îmbrățișeze această profesie și să activeze în domeniu în Israel. 

Opinia ta contează. Comentează!