Vor tarife mai mici pentru gaz
Social 7 martie 2018, 19:30 | 1386

Spre sfârșitul dezbaterilor publice de la ANRE, în fața sediului au venit mai mulți cetățeni. Susținuți de către membrii Platformei Demnitate și Adevăr, și ai Partidului Acțiune și Solidaritate, oamenii au cerut reducerea tarifului pentru gazele naturale cu... cel puţin 30 la sută.

Peste puțin timp, afară a ieșit șeful instituției, cu flori pentru femei. Acestea însă au respins cadoul. Politicienii din opoziție sunt de părere că toate acțiunile ANRE sunt acum dictate de un interes electoral. Pentru a fi mai convingători, oamenii au arătat facturile, pe care spun că le plătesc cu greu.

În fața lumii a ieșit șeful ANRE, Tudor Copaci, dar nu pentru a răspunde la întrebările oamenilor, ci pentru a felicita femeile cu ocazia zilei de 8 martie. Florile însă au fost refuzate. Gestul șefului ANRE a fost imediat blamat de către protestatari. Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari, și șeful acestei formațiuni, Vladimir Plahotniuc, nu au răspuns la telefon pentru a comenta acuzațiile.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie