Un membru al Partidului "PACE" a fost reținut pentru că l-a stropit cu verde de briliant pe președintele raionului Sângerei
Social 7 aprilie 2021, 19:31 | 1122

Cazul vicepreședintelui raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, care a fost stropit cu verde de briliant de către membrii locali ai unei formațiuni politice, a ajuns în vizorul procurorilor.

Procurorii de la Sângerei au pornit două dosare - unul pentru huliganism (comis de două sau mai multe persoane) și altul, pentru chemarea la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor. Liderul organizației teritoriale a Partidului PACE, Tudor Balan, care l-ar fi stropit cu verde de briliant pe Tudor Tutunaru, a fost reținut pentru 72 de ore. Tudor Balan riscă până la cinci ani de pușcărie. Liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, cataloghează reținerea colegului său ca fiind o comandă politică și cere instituțiilor internaționale acreditate la Chișinău să monitorizeze cazul. Vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, care a fost stropit cu verde de briliant pentru că s-a vaccinat peste rând, se află internat cu arsuri de gradul I și II la ambii ochi. Doctorii spun că omul riscă să-și piardă vederea.

Opinia ta contează. Comentează!