A derapat de pe carosabil
Social 13 decembrie 2018, 20:29 | 730

Câteva accidente s-au produs în această dimineață din cauza poleiului şi zăpezii de pe şosele. În unul dintre cazuri, un inspector de patrulare de 28 de ani, care era la volanul propriei mașini, a derapat de pe carosabil și s-a ciocnit violent cu un alt automobil. Mai multe despre acest accident, dar și despre altele, aflaţi în continuare.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Alina Bunghez, accidentul a avut loc în satul Peresecina, raionul Orhei. În urma impactului, șoferul mașinii lovite de agentul de circulaţie, precum și soția acestuia au suferit traumatisme ușoare și au fost transportați la Spitalul Raional Orhei. Automobilul inspectorului de patrulare a fost grav avariat.

Într-un alt caz, o șoferiță s-a răsturnat cu mașina sa într-un șanț, în apropierea comunei Stăuceni, după ce s-a ciocnit cu un alt automobil. Cei doi conducători auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferii s-au înțeles amiabil și nu a fost nevoie ca polițiștii să vină la fața locului.

Iar la intersecția șoselei Balcani cu strada Petricani din capitală, într-un accident au fost implicate două autoturisme și un camion. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă șase puncte de penalizare și o amendă de 1.500 de lei. Având în vedere condițiile climaterice, Inspectoratul Național de Patrulare atenționează șoferii să-și echipeze automobilele corespunzător și să manifeste maximă prudență în trafic.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie