Image-Description
Peste 800 de kilograme de cocaină cu imaginea lui Neymar pe ele, confiscate în Guatemala
Sport 15 iulie 2018, 18:40 | 1483

Autorităţile din Guatemala au confiscat 823 de kilograme de cocaină. Droguri se aflau la bordul unui mic submarin şi erau ambalate în pachete cu imaginea starului Neymar pe ele, informează sport.es.

Fotografia folosită de traficanţi pentru a fi pe pachetele cu cocaină este una din perioada în care Neymar era legitimat la Barcelona. Trei cetăţeni columbieni au fost arestați, iar drogurile au fost trimise la baza navală din San Jose, din Guatemala.

Nu e prima oară când un star se confruntă cu o asemenea situația. Numele lui Lionel Messi a fost implicat fără voia lui într-una dintre cele mai mari capturi de droguri ale începutului de an 2017 pe plan mondial. Autoritățile din Peru au interceptat un transport de aproape o tonă și jumătate de cocaină, cu destinația Belgia.

Stupefiantele erau ambalate de contrabandiști în pachete imprimate cu un portret al lui Messi, îmbrăcat în tricoul Barcelonei, alături de litera M stilizată, în mijlocul căreia se afla o minge de fotbal cu emblema producătorului de echipament sportiv Nike.

288 de pachete, cu o greutate totală de 1.417 kilograme erau ascunse într-un transport masiv de carne de calamar uriaș care urma să ajungă pe mare până în Belgia. Câteva pachete erau imprimate și cu sigiliul Regelui Spaniei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie