Protest cu surprize de la poliție
Social 11 iulie 2018, 19:54 | 6924

Puterea încearcă să compromită, pe toate căile posibile, acțiunile de protest ale opoziției. În timpul pichetării de astăzi a Inspectoratelor de Poliție din Chișinău, printre manifestanți au apărut... boschetari. Aceștia au fost aduși cu mașinile de serviciu ale poliției, la primele ore ale dimineții. Pe parcurs, oamenii străzii au devenit agresivi.

Membrii Mișcării de Rezistență Națională afirmă că oamenii străzii au fost aduși cu mașinile de serviciu ale poliției.

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, susține că așa numita operațiune ”Boschetarii” a fost o înscenare ce urmărește un singur scop - de a-i discredita pe protestatari.

Purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului General de Poliție, Diana Sochircă, ne-a declarat că nu poate comenta situația la telefon și ne-a cerut să-i expediem o solicitare în scris. Pe noi ne-a interesat când a fost inițiată operațiunea ”Boschetar” și care a fost scopul acesteia. Șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, nu știe despre ce este vorba.

Nu am găsit vreun comunicat despre o asemenea operațiune nici pe site-ul Poliției Chișinău, nici pe cel al Inspectoratului General de Poliție.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie