Instruire pentru tinerii politicieni
Politic 7 noiembrie 2018, 22:36 | 1876

150 de tineri din mai multe localități ale Republicii Moldova au participat la un program de instruire, desfășurat la Chişinău de organizația de tineret a Platformei Demnitate şi Adevăr. Este vorba despre "Academia tinerilor politicieni", un eveniment care a durat trei zile şi a avut drept scop instruirea şi pregătirea politică a participanților în contextul viitoarelor alegeri parlamentare.

Peste 200 de oameni au depus dosarele de participare la "Academia tinerilor politicieni", dar au fost admiși doar 150 dintre ei. Aceştia au fost împărţiţi în şase grupuri şi au beneficiat de instruirea a şase traineri pentru dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi de lucru în echipă. De asemenea, participanții au avut parte de cursuri de leadership.

La finalul celor trei zile de instruire, „Academia tinerilor politicieni” le-a înmânat diplome și certificate de participare celor 150 de tineri. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul financiar al Agenţiei americane pentru Dezvoltare Internaţională şi Institutului Republican Internaţional din Statele Unite.

Opinia ta contează. Comentează!