Image-Description
Nadejda Brînzan: „Să ne întregim țara, neamul și să terminăm cu toată batjocura asta”
Politic 25 iulie 2018, 15:40 | 1696

Deputatul în primul Parlament al Republicii Moldova Nadejda Brânzan se arată dezamăgită de situaţia în care a ajuns statul la cei 27 de ani de Independență. Fosta parlamentară a mai declarat în cadrului unui interviu pentru Europa Liberă că vina o poartă clasa politică pentru că zilnic cetăţenii moldoveni emigrează. Lipsa unei elite dezamăgește tot mai multă lume.

În context, deputata în primul Parlament a menţionat că trebuie „să ne întregim țara, neamul și să terminăm cu toată batjocura asta”.

În societatea noastră sunt oameni curați și care cu adevărat ar vrea, numai uitați-vă câți oameni din societatea civilă tineri, deștepți care n-au plecat, aceștia trebuie să vină. Eu mă uit și mă mândresc cu dânșii și mă bucur pentru dânșii, că ei n-au plecat, că au rămas aici. Iaca ce oameni noi trebuie să aducem la putere, dar nu aceștia care au să cumpere, iaca ați văzut la Nisporeni spectacolul, la Șor spectacolul… Aceștia vor să vină și, în general, populația asta s-o nimicească. Șor este criminal condamnat. Pe Filat l-au închis îndată, dar pe acesta… umblă atâția ani și se plimbă liber, fiind condamnat la șapte ani. Dacă ajunge deputat, o să mai aibă prieteni de aceștia, că or mai fi de aceștia”.

Totodată, deputatul în primul Parlament al RM mai spune că „acum este, ca să nu zicem că-i o degradare, dar e o stopare și Uniunea Europeană s-a pomenit într-o situație că aici a condamnat parlamentul și n-au validat alegerile cu justiția; într-o țară care nu este justiție, că se vând în goană după bogăție. Te uiți la dânșii, niște copii încă, dar de-acum îs bogați – cu palate, cu mașini. Deci ei fură, s-au vândut și dacă ei s-au vândut, atunci justiție nu este”.

„Și aceasta a fost o greșeală, fiindcă cum adică, voi sunteți primari, voi trebuie să contribuiți la dezvoltarea economiei, dar acum umblați și învinuiți pe cineva că nu vă dă vouă? Populația ceea trebuie să muncească, să plătească impozite și să dea la basarabenii care fură – numai cei care nu pot nu fură – zi și noapte. Asta e. Prin ceea ce au făcut, ei pur și simplu și-au arătat obrazul lor, fața lor de cerșetori, care trebuie să muncească, să aducă la putere oameni onești, specialiști în toate domeniile economiei, ca să se dezvolte țara asta. Ceea ce au făcut ei e o rușine!”, a adăugat Nadejda Brânzan.

„Așteptam de la alegeri să avem un parlament mai bun, dar el era tot mai rău și mai rău, iar acum nu avem parlament în genere. Este o adunătură care s-a vândut angro și cu amănuntul, au trădat și acum nu reprezintă pe nimeni, decât pe patronul lor nou. Înțeleg acești oameni ori nu că ei vor intra în istorie? Ei trăiesc numai cu ziua de azi”, a punctat Nadejda Brânzan.

Opinia ta contează. Comentează!