Dublu omor în raionul Ungheni
Justiţie 10 aprilie 2018, 19:34 | 7353

Cadavrele a doi tineri au fost găsite îngropate în chiar ziua de Paște, lângă satul Cetireni, raionul Ungheni. Potrivit localnicilor, adolescenții ar fi fost uciși de către alți doi tineri, care au fugit în Rusia. Poliția a deschis dosar penal și îi caută pe suspecți. Aceștia riscă să stea toată viața în pușcărie.

Cadavrele celor doi adolescenți, în vârstă de 15 și 17 ani, din satul Unțești, au fost găsite îngropate pe malul unui iaz de lângă satul Cetireni, unde au mers pe data de 3 aprilie. Polițiștii au depistat și mai multe unelte murdare de sânge - un cuțit, un hârleț și un topor.

Potrivit localnicilor, ei ar fi fost duși acolo și ar fi fost îngropați de către doi tineri în vârstă de 20 de ani din satul vecin, care mai întâi i-ar fi bătut cu bestialitate în casa unuia. Cu ochii în lacrimi am găsit-o pe mama băiatului de 17 ani, care ne-a spus că vestea tristă i-a fost dată de către polițiști. În ultima perioadă, feciorul ei locuia la mătușa sa și despre dispariție ar fi aflat peste două zile, adică pe 5 aprilie.

Mama celuilalt băiat mort muncește în străinătate. Sătenii spun că femeia trebuie să vină acasă, dar habar nu are ce durere o așteaptă.

O rudă a unuia dintre victime ne-a povestit că a fost în casa unde a avut loc crima.

Îngroziți sunt și oamenii din localitatea, unde s-a produs crima. O femeie din Cetineri susține că unul dintre bănuiți a mai fost în conflict cu legea.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață. 

Opinia ta contează. Comentează!