Știrile Curente

Meteo Horoscop
Susţinere pentru Grădina Botanică
Cu ocazia festivalului "La cireşe", Grădina Botanică din Chişinău a obţinut un record de vizitatori: zeci de mii de oameni într-o singură zi. Administraţia Grădinii Botanice spune că acest eveniment este o premieră în activitatea sa, iar graţie participanţilor care au cumpărat bilete, a fost deschis un cont ce va contribui la întreţinerea aspectului general al parcului.

Festivalul "La cireşe" organizat de Jurnal TV, a adunat în această duminică, la Grădina Botanica, în premieră națională, un număr record de peste 20.000 de vizitatori.

O bună parte din suma adunată din vânzarea biletelor va fi direcţionată pentru susţinerea financiară și dezvoltarea Grădinii Botanice.

Datorită celor peste 20.000 de vizitatori ai festivalului, Grădina Botanică va beneficia în curând de noi specii de plante, dar şi de utilaje performante pentru dezvoltarea și îngrijirea întregului spațiu.


17 June 2014 22:35 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64