Știrile Curente

Meteo Horoscop
Ursachi: şefii de la IGP trebuie demiși
Şeful Inspectoratului General de Poliţie, Alexandru Pânzari, şi adjunctul său, Gheorghe Cavcaliuc, trebuie să fie demişi. De această părere este avocatul Ana Ursachi, care a sesizat în acest sens Procuratura Generală. 

Potrivit avocatului, cei doi şefi ai IGP trebuie să răspundă pentru faptul că, de Ziua Independenţei, au permis poliţiei să folosească gaze lacrimogene împotriva oamenilor veniţi în Piața Marii Adunări Naționale. Ana Ursachi susţine că aplicarea spray-ului paralizant a fost o ilegalitate comisă de poliţişti şi cere Procuraturii să se autosesizeze în acest caz. Procuratura Generală are la dispoziţie 30 de zile pentru a veni cu un răspuns la sesizare. Anterior, șeful IGP, Alexandru Pânzari, a spus că nu are de gând să demisioneze. Folosirea gazelor lacrimogene împotriva manifestanților pașnici a fost condamnată și de Amnesty International Moldova. 


 
05 September 2016 23:22 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64