Știrile Curente

Meteo Horoscop
Moldova, lider la consumul de alcool
Cetățenii Republicii Moldova sunt cei mai mari consumatori de alcool la nivel mondial. Asta scrie publicația britanică ”Daily Mail”, care face referire la datele Organizației Mondiale a Sănătății pentru anii 2010-2015. 

Potrivit studiului, care analizează consumul de alcool din 196 de state, fiecare moldovean consumă câte 17,4 litri de alcool pur pe an, echivalentul a 178 de sticle de vin. Moldova este urmată de Belarus, Lituania și Rusia. În raportul privind cei mai mari consumatori de alcool se regăsesc, în mare parte, țări din Europa Centrală și cea de Est, cum ar fi Ucraina sau România. Organizația Mondială a Sănătății estimează că abuzul de alcool provoacă moartea a milioane de persoane în fiecare an, făcând mai multe victime decât SIDA sau tuberculoza. 
11 January 2017 13:11 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64