Știrile Curente

Meteo Horoscop
Cutiile negre, descifrate la Kiev
Cutiile negre ale aeronavei deţinute de o firmă din Moldova şi care s-a prăbușit în octombrie în Coasta de Fildeș vor fi expediate la Kiev pentru descifrare. Decizia a fost luată în urma vizitei la locul accidentului a grupului de experți din cadrul Autorității Aeronautice Civile. 

Specialiștii Autorității Aeronautice Civile au evaluat epava aeronavei, înregistrarea convorbirii cu dispeceratul, dar și echipamentul. Ei au constatat că tipul de echipament instalat la bordul aeronavei permite descifrarea datelor de către Uzina Antonov de la Kiev. Potrivit reprezentanților Autorității, rezultatul va fi gata în aproximativ o lună. În baza descifrărilor de pe cutiile negre ale aparatului de zbor, dar şi a datelor acumulate până acum în urma investigațiilor la faţa locului, autoritățile din Coasta de Fildeș vor elabora un raport preliminar privind accidentul. Amintim că tragedia s-a produs pe 14 octombrie, după o tentativă eşuată de aterizare a aeronavei pe aeroportul din Abidjan, cauzată de condiţiile meteo nefavorabile. Aeronava de tip AN-26 efectua zboruri pentru armata franceză şi avea la bord zece persoane, dintre care şase moldoveni şi patru francezi. Menționăm că în urma tragediei patru dintre cetățenii moldoveni și-au pierdut viața. 
 
13 November 2017 17:03 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64