Știrile Curente

Meteo Horoscop
Intoxicaţi cu dioxid de carbon
Două femei de 36 şi 45 de ani din satul Pelinei, raionul Cahul, au murit după ce s-au intoxicat cu gaze emanate în urma fermentării vinului, iar un bărbat de 49 de ani a fost transportat de urgenţă la spital. 

Potrivit salvatorilor, tragedia s-a produs în beciul care aparţine bărbatului. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență roagă cetățenii să fie prudenți în această perioadă. Dacă beciurile nu sunt dotate cu sisteme de ventilare, gospodarii NU ar trebui să intre atunci când are loc fermentarea băuturii. Pentru verificarea concentrației de vapori periculoși, salvatorii sugerează să fie folosită o lumânare. Durata de ardere a acesteia va arăta nivelul de oxigen din beci. Dacă lumânarea se stinge, viaţa celui care se află în subsol este în pericol. 
 
14 November 2017 17:03 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64