Știrile Curente

Meteo Horoscop
Milioane de euro falși, confiscați
Operațiune de amploare în Italia. Poliția din Napoli a confiscat 28 de milioane de euro în bancnote contrafăcute, provenite din trei imprimerii clandestine, dintre care una din România. 

În cadrul anchetei, oamenii legii au descoperit bancnote false de 10, 20 și 50 de euro. 13 suspecți au fost arestați în acest caz. Câțiva dintre ei, cetățeni italieni, se ocupau de tipărirea banilor falşi şi în România, la Oradea. Potrivit presei locale, cei doi presupuși șefi ai organizației, originari din Napoli, au o experiență îndelungată în domeniu. Falsificatorii găseau inițial, un imobil care să nu trezească suspiciuni poliției, apoi organizau o tiparniță temporară pentru imprimarea bancnotelor false. Ulterior, le puneau în circulație atât pe teritoriul Italiei, cât și în alte state ale Uniunii Europene. 
 
14 November 2017 19:18 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64