Știrile Curente

Meteo Horoscop
UE va susţine presa din Moldova
Mass-media liberă este pilonul unei societăți democratice, iar Uniunea Europeană va continua să ofere sprijin financiar pentru dezvoltarea presei din Republica Moldova. Declaraţia a fost făcută de către şeful Delegaţiei UE în Republica Moldova, Peter Michalko, la Forumul Mass-Media 2017, care a început astăzi la Chișinău. 

Ambasadorul comunităţii europene la Chişinău a mai spus că UE va continua să acorde sprijin financiar presei din ţara noastră, pentru a păstra calitatea acesteia. La rândul ei, ambasadoarea Germaniei a subliniat că jurnaliştii din Republica Moldova trebuie să-şi facă meseria fără presiuni şi fără teama că vor fi urmăriţi penal.

Problema concentrării mass-media a fost abordată şi de către jurnaliştii şi şefii ONG-urilor de media de la Chişinău. 

La Forumul Mass-Media participă peste 170 de invitați, printre care jurnaliști, ambasadori și experți în domeniu din republică, dar şi din străinătate. 
 
14 November 2017 19:26 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64