Anul 2015 i-a schimbat radical destinul Ludmilei Rîsîpanu din raionul Ungheni, eroină a campaniei de Paști la Jurnal TV "Dăruieşte lumină, învie speranţa". Povestea sa tulburătoare a impresionat zeci de oameni, care i-au întins o mână de ajutor şi i-au oferit şansa de a începe o viaţă nouă. Femeia este ţintuită într-un scaun cu rotile și creşte de una singură trei copii, iar visul ei de a avea o casă nouă a devenit realitate în satul Suruceni, raionul Ialoveni.

Casa cumpărată din banii adunaţi în urma campaniei "Dăruieşte lumină, învie speranţa" de la Jurnal TV, a fost renovată şi adaptată pentru necesităţile eroinei noastre. Cu suma de peste 600.000 de lei, colectată de la telespectatori a fost cumpărată locuinţa, iar costurile pentru lucrările de reparație și le-au asumat mai mulți agenţi economici, printre care şi o companie de telecomunicaţii.

La doar 26 de ani a rămas invalidă în urma unei operaţii la coloană şi tot atunci a fost părăsită de soţ. Pentru că nu avea unde să meargă cu trei copii, femeia a fost nevoită să locuiască într-o casă dărăpănată din satul Boghenii Vechi, Ungheni, care în orice clipă se putea ruina. Graţie campaniei "Dăruieşte lumină, învie speranţa" de la Jurnal TV, viaţa familiei Râsâpanu s-a schimbat radical.

Dorinţa Ludmilei şi a celor trei copii ai săi de a avea o casă a fost îndeplinită datorită ajutorului financiar venit din partea telespectatorilor şi a mai multor agenţi economici, care nu au rămas indiferenţi faţă de greutăţile prin care a trecut această familie. Împreună, am fost martorii unui vis devenit realitate.