Știrile Curente

Meteo Horoscop
Grav accident feroviar în Germania
Un grav accident feroviar s-a produs în vestul Germaniei, în apropiere de Dusseldorf. Cel puțin 49 de persoane au fost rănite, după ce trenul în care se aflau s-a ciocnit cu un marfar. 

Garnitura cu 150 de oameni la bord, care aparţine unei companii private din Marea Britanie, a intrat în ultimele vagoane ale unui marfar german, care se afla în față. Deși mecanicul a activat imediat frâna de mână, el nu a reuşit să evite coliziunea. Zeci de pompieri şi paramedici au fost mobilizaţi la fața locului, însă misiunea lor a fost îngreunată de existenţa riscului de electrocutare, după ce mai multe cabluri s-au rupt. În urma impactului, trei persoane au fost grav rănite şi duse la spital. A fost demarată o anchetă, iar autoritățile vor încerca să afle cum a fost posibil ca două trenuri să se afle pe aceeași linie de cale ferată, în același timp. 
 
06 December 2017 17:04 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64