Știrile Curente

Meteo Horoscop
A fost lansat iPhone X
Cel mai aşteptat smartphone al anului, Iphone X a fost lansat. În cadrul unui eveniment aniversar, în premieră pentru compania Apple, au fost prezentate şi alte două dintre cele mai performante telefoane: iPhone 8 şi iPhone 8 Plus.

Mult aşteptatul iPhone X vine cu o dotare de ultimă generaţie, și anume recunoaşterea facială. Astfel, utilizatorii vor debloca telefonul şi vor putea efectua plăţi online cu o simplă privire. Noul telefon are ecran fără margini, un procesor mai rapid şi o cameră foto de 12 megapixeli. Pe cât de atrăgător, pe atât de costisitor este acest gadget. Prețul unui iPhone X(ZECE) va porni de la o mie de dolari. Cine vrea să intre în posesia noului telefon trebuie însă să aștepte până pe 22 septembrie, pentru că abia atunci va apărea în vânzare. 
 
13 September 2017 17:09 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64