Știrile Curente

Meteo Horoscop
Pagube colosale în urma uraganului
Cel mai recent bilanț al deceselor provocate de uraganul Irma se ridică la 12. Între timp, autoritățile încearcă să stabilească valoarea pagubelor provocate de catastrofa care a devastat mai multe insule din Caraibe, dar și câteva state americane. O lume întreagă depune eforturi pentru a oferi ajutor sinistraţilor afectați de uragan. 

Insulele arhipelagului Florida Keys au fost primele din teritoriul american, care au dat piept cu uraganul Irma. Distrugerile sunt considerabile: 85 la sută dintre locuințe au fost distruse total sau parțial. Rafalele puternice au luat pe sus acoperișuri, iar inundațiile pur și simplu au spart drumurile. 

Este dezastru şi în Caraibe, după ce Guvernul de la Paris a fost acuzat că nu a luat suficiente măsuri de protecţie a oamenilor. Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, s-a deplasat în mai multe zone, inclusiv pe insula Saint Martin, jumătate dintre care este teritoriu francez. 

Liderul francez a fost însoțit de o întreagă echipă de salvatori, care au început să ofere ajutor sinistraților și să evacueze victimele.

Valoarea pagubelor provocate de uraganul Irma nu este deocamdată cunoscută, însă autoritățile susțin că ar fi vorba despre cea mai costisitoare furtună din regiune. 
 
13 September 2017 17:07 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64