Știrile Curente

Meteo Horoscop
Vedetele, alături de sinistrați
O lume întreagă s-a mobilizat în ajutorul sinistraților grav afectați de uraganele din Statele Unite. De la Beyonce la George Clooney, zeci de vedete americane au participat la un teledon pentru ajutorarea victimelor, făcând un apel la unitate. În cadrul evenimentului au fost colectate milioane de dolari. 

Teledonul organizat de către vedetele de peste Ocean a fost transmis în direct și a durat o oră. În acest timp, au fost adunate 14,5 milioane de dolari, bani care vor fi destinați sinistraților. Așa cum se cuvine unui teledon american, starurile s-au așezat în fața pupitrelor și au răspuns la apelurile unor donatori anonimi de-a lungul întregii emisiuni.

Evenimentul era inițial destinat ajutorării victimelor uraganului Harvey, care a lovit dur regiunea Houston, provocând zeci de decese și pagube materiale considerabile. Organizatorii au decis în cele din urmă să extindă strângerea de fonduri și pentru victimele uraganului Irma, care a devastat în special arhipelagul Florida Keys.

Printre celebritățile care au participat la acțiunea de caritate au fost Justin Bieber, Justin Timberlake, actorii George Clooney, Robert de Niro sau Leonardo DiCaprio, dar și actrițele Julia Roberts și Reese Witherspoon.

În cadrul emisiunii, gigantul IT Apple a anunțat o donație de cinci milioane de dolari către asociațiile care vor beneficia de fondurile colectate în cadrul teledonului, intitulat „Hand in Hand”. 
 
13 September 2017 17:10 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64