Știrile Curente

Meteo Horoscop
„Cât nu-i târziu”, de luni, la Jurnal TV
Jurnal TV începe toamna cu surprize pentru telespectatorii săi. Din 4 septembrie, pe post va apărea un show de seară, care își propune să ia în derâdere unele probleme absurde care apar în Republica Moldova. Emisiunea va fi prezentată de către Dan Melnic și Cristian Pletiniuc. Cu o săptămână înainte de lansare, echipa proiectului nu-și vede capul de treburi, dar noi, colegii de la știri, am încercat să aflăm, CÂT NU-I TÂRZIU, detalii despre noua emisiune. 

„Cât nu-i târziu”. Aşa se va numi noul show de seară de la Jurnal TV. Va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 21. Producătorul emisiunii, Doina Iovu, dezvăluie cine este autorul iniţiativei. 

Cei care le vor vorbi telespectatorilor despre absurditățile din țară sunt Dan Melnic, alias Voronin de la Ora de Ras, și Cristian Pletiniuc, reporter, prezentator radio și TV.

Din 4 septembrie, aflați mai multe, CÂT NU-I TÂRZIU. Doar la Jurnal TV.
 
02 September 2017 19:50 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64