Știrile Curente

Meteo Horoscop
Șantier pe drumurile din Verejeni
Oamenii din satul Verejeni, raionul Telenești, vor să-l acționeze pe primarul localității în judecată. Ei spun că le-a ajuns cuțitul la os. Satul nu-i luminat cum se cuvine, de ani de zile, iar acum a mai apărut o problemă, care le pune viața în pericol. Totul din cauza drumurilor stricate, pe care nu poți merge nici ziua, nici noaptea. Lumea dă vina pe alesul local, membru al Partidului Democrat, care nu duce lucrul la bun sfârșit. Primarul afirmă că este la curent cu situația din sat, dar neagă orice acuzație. 

Șătenii din Verejeni se plâng că nu pot să iasă din casă, mai ales noaptea, deoarece pe drum s-au format niște cratere imense. Problema a apărut încă de la începutul lui septembrie, când au fost astupate șanțurile unui sistem de canalizare. Nu s-a făcut lucrul calitativ, iar din cauza umezelii pământul s-a surpat. Astfel că drumurile s-au făcut numai găuri, spun sătenii.

Cel mai greu este noaptea, spun oamenii. Așa cum în sat lipsește o iluminare stradală, ușor poți să cazi într-o groapă.

Noroiul este o altă bătaie de cap. După topirea zăpezii, drumurile se transformă în băltoace cu glod. Oamenii trebuie să schimbe două perechi de încălțăminte pentru a ajunge cu copiii lor la școală ori grădiniță. 

Sătenii au cerut primarului să se implice, însă fără rezultat.

Primarul Ștefan Bârcă, fiind la al doilea mandat, susține că știe care e problema satului. El promite că va lua măsuri în cel mai scurt timp.

Oamenii din Verejeni au semnat o petiție în speranța că autoritățile vor reacționa, iar dacă nu, amenință că il vor ataca în judecată pe primarul Ștefan Bârcă. 
 
13 February 2018 19:19 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717